sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Päivittelyä talven tohinoista

Pientä päivittelyä viime talven touhuista parin kuvan muodossa, lähinnä kuvia napsittu lenkkien aikana. Yritetään petrata hiukan tätäkin osastoa, mutta useimmiten tilanne, kamera sekä kuvaaja eivät kohtaa.. Kuvien laatu kännykkäosastoa, mutta koittakaa kestää =)


Talvi ei meinannut viime vuonna tulla ollenkaan, ja ensimmäiset kuvat ovatkin Joulukuun puolen välin tienoilta, vaikkei heti uskoisi.. Lunta ei näkynyt ei kuulunut mutta jatkuva kosteus tuppasi kyllä käymään hieman sankarittaremme tassujen päälle. Jatkuvaa kuivaamista ja huolenpitoa, etteivät anturoiden välit mene rikki.Täytyyhän sitä muutama posettelukuvakin napata =)

Mutta onneksi sitä luntakin saatiin ja päästiin hangille huitelemaan! Heijastinliivi ei ole neidin ykkösvalinta, joten siitä johtuen hieman luminen naama.
Ja jottei totuus ihan vallan pääsisi unohtumaan, niin paukahti niitä pakkasiakin Helmikuussa. Haalareissa ulkoilu olikin taas uusi kokemus, eikä välttämättä niin miellyttävä jos neidiltä kysytään.. Mutta kun tarpeeksi kylmä tulee niin kyllä kaikki lämmike kelpaa ;)


Nyt on Länsi-Suomessakin lumet alkaneet hupenemaan ja lenkkipolun varrella olevat kivet ilmestyneet auringon lämmitettäviksi.Tässäpä sitä talvi lyhyessä muodossaan meidän osalta =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti