lauantai 17. maaliskuuta 2012

Uusi kirjoittaja, sama sankaritar!

Tervehdys,

Täällä onkin ollut "hiukan" hiljaista tässä viime kuukausina, mutta ei hätää, Oona seikkailee edelleen! Remmiin saatiin toinenkin kirjoittelija, eli Oonan "isukki", joka koittaa välillä päivitellä tänne kuulumisia Oonan tekemisistä ja tekemättä jättämisistä =)

Näin aluksi hiukan taustoja tuleviin päivityksiin. Oona aloitteli koulunkäyntiään 2010 talvella suorittamalla Porin Kontaktikoirien järjestämän pentukurssin ja se oikeastaan laukaisi omalta kohdaltani innostuksen kokeilla Tokoa. Näinpä kesällä 2011 osallistuimme Oonan kanssa RKS:n järjestämälle Tokon alkeiskurssille. Kurssi osoitti hyvin Oonan kyvyn nopeaan oppimiseen sekä lyhyeeseen keskittymisjänteeseen.. Kurssin jälkeen pohdiskelin jatkoa ja tajusin olevani tyypillinen mies joka omaa putkiaivot, joten minun oli pakko etsiä joku taho joka suostuisi meitä opastamaan uralla eteenpäin. Löysin muutamien mutkien kautta Porin TVA:n jonne pistimmekin hakemuksen sisään ja onneksemme pääsimme mukaan toimintaan!

Nyt Oona on siis aloittanut Yläkoulun ja tähtäimenä olisi osallistua joko nyt kesällä tai syksyllä Alokasluokan kisoihin katsomaan kuinka meidän käy. Koira luultavasti tulee edelleen osaamaan enemmän kuin ohjaajansa, mutta yritän kuitenkin pysyä Oonan tahdissa jotenkuten mukana!

Tällainen päivitys siis tällä kertaa, koittakaa kestää mukana niin me lupaamme yrittää parhaamme jotta saisimme teille hauskoja päivityksiä matkan varrelta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti