sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Hvyää uuttavuotta =)

Ohhoh kun aika rientää! Tuo juuri liikkeelle lähtenyt pieni tyttönen on lisännyt sen verran touhuamista, ettei ole ehtinyt tänne blogiin asti...Tänään kävimme Kupittaalla kasvattajatapaamisessa sekä yhteislenkillä ja Oona tapasi staffivauvasta haaveilevia todella mukavia ihmisiä. Heiltä sitten taas sain vähän kipinää tänne päivittelyyn, kiitokset siitä!
Tässä ensimmäisenä kuva viimevuoden pikkujoulun jälkimainingeista. Turun seudun staffi- ja amstaffiyhdistys järjesti pikkujoulut, joissa oli ohjelmassa pukeutumiskisa. Päivää ennen juhlia iski inspiraatio ja leikkelin Oonasiinille huovasta voittoisan tonttupuvun. Palkintona oli joulupukkilelu, joka sanoi "Ho-Ho-Ho, Merry Christmas" melkein kymmenen kertaa, ennen kuin Oonalle selvisi äänen lähde. Se heitettiinkin sitten ensimmäisenä sähköromukeräyskasaan...pukin riekaleet on vieläkin riepoteltavana. Paljon oli lunta pukin sisuksissa.

Sitten toivotaan, että tämä linkki toimii: Hauva ja vauva
Videolla näkyy miten kamalaa on lapsen ja staffin yhteiselo. Oona syö omaa leluaan itse valitsemallaan paikalla ja vauva leikkii omia leikkejään...

Toinen vielä: Lenkillä
Talvilenkkeilyn jännittävyydestä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti