keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Päivitystä ja päivittelyä

Kevät valtaa mielen ja vie kaiken ajan. Harvassa ovat enää viikonloput jolloin ei mitään menoa olisi, usein valitettavasti vielä yhdelle päivälle useita tapahtumia. Näyttely Helsingissä, isoveljen synttärit samana päivänä pari tuntia myöhemmin kahdensadan kilometrin päässä. Näyttely Ypäjällä, lakkiaiset kahden tunnin ajomatkan päässä , aika riittäisi just siihen että mennään Ypäjälle ja käännytään saman tien matkalle lakkiaisiin. Vanhan kirjallisuuden päivät sen sijaan ovat vielä "yksin", ehkä niihin tänä vuonna päästään.

Koettiin taas uusia asioita Oonan kanssa eilen metsälenkillä. Testattiin taas uusia polkuja (=rämmittiin "metsätietä"), kun parin metrin päästä lähti iso peura rymisten karkuun. Oona ehti nähdä vilauksen ja loppulenkki meni ihmetellessä, että minne se kaveri meni :)


Lisäksi sadepäivien kunniaksi on pieni ihme tapahtunut; ompelin ajatuksella ja sain aikaan juoksupökät pienelle:
Ostin eläinkaupasta ekat pökät, jotka olivat kuitenkin liian pienet. Niistä mallia katsoen tein tämän parannellun version. Pari päivää muhi ajatus päässä ja jostain sain huolellisuuttakin riittävästi mukaan. Pysyvät jalassa, eivät häiritse kuten kaupan keinokuituiset härpäkkeet ja ovat niiiin ihanat. Tämä on niitä kankaita joita olen jemmaillut kauneutensa vuoksi :) (On muuten aika komee broilerinreisi typyllä jo :) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti