sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Ahkeraa päivittelyä...

Tällä kertaa päivitysten väli "vain" 9kk..

Kevät on mennyt uuden perheenjäsenen sisäänajossa ja talon rempaamisessa (jatkuu jo 5 vuotta, eikä se varmaan koskaan ole valmiiksi tulossakaan). Tulokas tottelee nimeä Vito, mutta on ristimänimeltään Kolmenässän Corleone. Nokkelimmat jo huomasivatkin mistä etunimi juontaa juurensa =)
Moi, minä olen Vito!
Vito tuli meille Toukokuun alussa ja on vilkastuttanut meidän elämäämme ja aiheuttanut Oonalle harmaita kuonokarvoja! Sisäänajo sujui alusta asti hienosti, Oona teki pojalle selväksi että kuka talossa on pomo, heti isäntäväen jälkeen.. Ja poika on tätä kiltisti toteuttanut. Leikit ovat alusta asti sujuneet hyvin, poika olisi kova painimaan ja Oona antaa pojan luulla että se on kovakin painimaan ;)
Mitä sä syöt?
 Oona pehmitti nahkaluut pojalle valmiiksi, kun ei pienet naskalit oikein kyenneet saamaan mitään niistä irti.

Oonan kanssa on lenkkeilty edelleen, ei kylläkään ihan niin ahkerasti kuin aiemmin. Viton mukaan lähteminen lyhentää lenkkiä kun ei pienet pojat jaksa niin paljoa vielä. Mutta kun yksin on päästy lähtemään, niin ollaan käyty pyöräilemässä ja ihan vaan samoilemassa.
Viimeiset lumet olivat Oonalle kovasti mieleen, piti aina piehtaroida kun lenkille lähdettiin! Joskus vauhti oli melkoinen kun piti ukemit heittää!

Mutta tällaista tällä kertaa, koitetaan päivitellä vähän useammin.. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti